Kanonstart!

Erling og Turi Rorosproven 2014Det ble en god start på årets jaktprøvesesong for Kennel Stokklia! Under Rørosprøven debuterte Stokklia`s Turi 3 (Myrteigen`s Frøy og Borderhaugen`s Otto), en debut man må kunne si seg svært godt fornøyd med! Turi gikk godt med høy intensitet og utmerket reviering i alle slipp, og viste også at hun er en meget god viltfinner! Hun hadde flere sjanser på fugl men er naturlig nok fortsatt noe uerfaren og ble belønnet med 3. UK begge dagene! Far Erling er svært fornøyd med utviklingen til Turi og ser et stort potensiale i henne. Det blir derfor spennende utover høsten!

Froy med eierFrøy og Otto stilte til start i VK på lørdag. Otto gikk glimrende i sine to slipp, men kom dessverre ikke i fugl. Frøy gikk også meget godt og fikk etter et litt upresist fuglarbeid tildelt 4.VK!

Søndag stilte vi Frøy i AK. Hun beviser nok en gang at hun hører hjemme i høyeste klasse! Hun viste i 60 min et prima søk og vartet opp med to presise fuglarbeid. Hun ble med dette tildelt en velfortjent 1.AK! Til helga er Kennel Stokklia klare for Tydalsprøven!

 

 

Dette innlegget ble publisert i Jaktprøver. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

HTML tags are not allowed.